„Pénz7 iskola - tudatosan gazdálkodó diákokért”

 

Iskolánk a 2016-2017 tanévben egy regisztrációs űrlap kitöltésével jelölt a Magyarország részéről A Pénz7 programorozat tanóráinak megtartására, ez egy támogatta a tudatos gazdálkodásra. A programban résztvevő csoport az iskolánkból az 5.a osztály volt 16 fővel.

 

A szervezők köszönetként programban való együttműködés, visszaigazoló szintük a "Pénz7 iskola - a tudatosan gazdálkodó diákokért" logót további szíves használatra. A tovább a kérés, hogy ezt az elismerést kell elvégezni.

 

 20170323 peh01

 

A Pénz7 2017-es pénzügyi témájú tanóráira a  www.penz7.hu  oldalról letölthető segédanyagok mellett személyes felkészítés a szervezők 2017. január és február folyamán. A központi felkészítés helyszíne Budapest volt, ahol korosztályonként (5-6. Osztály, 7-8. Osztály, 9-11. Osztály) az első 50 jelentkező regisztrációját tudták elfogadni. A központi felkészítéssel kapcsolatos tartalmú felkészítés országszerte több város van egy sor, a Pedagógiai Oktatási Központok helyszíne, az igények felmérése.

 

A programorozattal egy Pénz7 honlapján, a www.penz7.hu címen.  

Egy gyerekek sokféle pénzmegtakarítási lehetőség, banki fogalmakkal és eszközökkel ismerkedhettek meg egy programra. A sokszínű és érdekes feladat minden gyermek figyelmét a pénzügyi világ rejtelmeiben.

1KÉP

 

Köszönöm, hogy egy Pénz7 programon keresztül magyar fiatalok pénzügyi tudatosság és vállalkozói alapáinak fejlesztéséért!

2 KÉP vert

 

 

Forró, 2017.05.20.

Bűdiné Kiss Tímea

  tanár

 

 

 

 

<< ... Vissza